Γνήσια ανταλλακτικά McCormick: Η ισχύς του τρακτέρ σας είναι εγγυημένη

Η τεχνολογία αιχμής και η ισχύς που διακρίνουν τα τρακτέρ μας είναι σε καλά χέρια με τα γνήσια ανταλλακτικά McCormick. Τα γνήσια ανταλλακτικά, που αναπτύχθηκαν από τον σχεδιαστή και τον κατασκευαστή του τρακτέρ, εγγυώνται υψηλά πρότυπα ποιότητας, αποδοτικότητα και μακροπρόθεσμη απόδοση, για την προστασία των πελατών μας. Όταν αγοράζετε γνήσια ανταλλακτικά, επωφελείστε επίσης από εγγύηση 12μηνών για την αγορά σας.

Γνήσια ανταλλακτικά McCormick

Είναι εύκολο να αναγνωρίσετε τα γνήσια ανταλλακτικά McCormick. Η προσαρμοσμένη συσκευασία τους, ένας κωδικός αναγνώρισης για κάθε είδος, με περιγραφή και γραμμωτό κώδικα (barcode) επιτρέπουν την αυτοματοποιημένη διαχείριση. Κάθε ανταλλακτικό φέρει ένα απαραβίαστο ολόγραμμα που εγγυάται τόσο την ποιότητα όσο και την πρωτοτυπία του.

Μπορείτε να βρείτε γνήσια ανταλλακτικά στις αντιπροσωπείες της McCormick. Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς!

Λιπαντικά

Επιλέξτε το κατάλληλο λιπαντικό για να εγγυηθείτε την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία

Το τρακτέρ McCormick χρειάζεται το κατάλληλο λιπαντικό για να διατηρήσει την ισχύ του στο μέγιστο και να εγγυηθεί μακροπρόθεσμη απόδοση και αξιοπιστία. Η παρατεταμένη χρήση, μαζί με την φθορά λόγω τριβής και υπερθέρμανσης των διαφόρων μηχανικών εξαρτημάτων υπό καταπόνηση και την συσσώρευση υπολειμμάτων που διαβρώνουν ή περιβάλλουν τα γρανάζια, προκαλούν δυσλειτουργίες, οι οποίες μπορούν να μειωθούν με την χρήση γνήσιων λιπαντικών.

Για τον λόγο αυτό, τα λιπαντικά περιλαμβάνουν πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας, μαζί με τις πρώτες ύλες τελευταίας γενιάς με βάση το συνθετικό, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τη βελτίωση της απόδοσης που απαιτείται: απορρυπαντικά, διασκορπιστικά, αντιοξειδωτικά, βελτιωτικά ιξώδους, αναστολείς διάβρωσης και άλλες ουσίες που εγγυώνται την βέλτιστη απόδοση του ελκυστήρα.

Γνήσια Λιπαντικά

Τα γνήσια λιπαντικά McCormick επωφελούνται από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας στο τρακτέρ βελτιωμένη αξιοπιστία και απόδοση, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν την φθορά και την κατανάλωση.

Αλλαγή Λαδιού

Όταν χρησιμοποιείτε τακτικά τα λιπαντικά μας ,χωρίς να τα αναμιγνύετε με άλλα προϊόντα, εξασφαλίζετε ότι το τρακτέρ McCormick θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Γνήσια Λιπαντικά McCormick

Ως αποτέλεσμα μιας εις βάθους μελέτης δοκιμών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε απευθείας στα μοντέλα McCormick, έχουμε παράγει το πιο κατάλληλο λιπαντικό για κάθε μεμονωμένο τμήμα του τρακτέρ σας. Η χρήση λιπαντικών αιχμής εγγυάται πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης, πάνω απ’ όλα, μιας βελτιωμένης  απόκρισης ακόμα και όταν το τρακτέρ  υπόκειται σε μέγιστη καταπόνηση κατά την διάρκεια των πιο απαιτητικών εργασιών. Επιπλέον, καθώς τα λιπαντικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε τμήμα του ελκυστήρα, βελτιώνουν την απόδοση και μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και το κόστος λειτουργίας. Η εγγυημένη εξοικονόμηση στην συντήρηση, με εξαρτήματα μεγαλύτερης διάρκειας αυξάνουν την διάρκεια ζωής του ίδιου του τρακτέρ και με βελτιωμένη απόδοση, εξοικονομούνται καύσιμα.

Τα γνήσια ανταλλακτικά διατηρούν επίσης τα χαρακτηριστικά τους με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που σημαίνει ότι οι αλλαγές λαδιού μπορούν να προγραμματιστούν σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Πολύ σημαντική είναι επίσης η περιβαλλοντική πτυχή: ένα πιο αποδοτικό μηχάνημα έχει μειωμένες εκπομπές και συμμορφώνεται με τα πρότυπα βιωσιμότητας.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε το πιο κατάλληλο λιπαντικό για κάθε σας ανάγκη: κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα μετάδοσης και διαφορικού, υδραυλικών και υγρών φρένων, γράσα και προστατευτικά υγρά για τα ψυγεία.

Εμπιστευτείτε τον κατασκευαστή του τρακτέρ σας για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε το μηχάνημά σας.

Λιπαντικά Κινητήρα

Τα λιπαντικά Solea  εγγυώνται μακροχρόνια απόδοση και καθαριότητα του κινητήρα, προστατεύοντας τον από τη φθορά και καθαρίζοντας τυχόν εναποθέσεις. Με επιλεγμένες ορυκτές ή/και συνθετικές βάσεις και πρόσθετα τεχνολογίας αιχμής, τα λιπαντικά Solea  είναι η καλύτερη λύση για τη μείωση του λειτουργικού κόστους, τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και την επέκταση των διαστημάτων αλλαγής λαδιού.

Λάδια λίπανσης και κιβωτίου ταχυτήτων γενικής χρήσης

Για τα κιβώτια ταχυτήτων των τρακτέρ συνιστούμε τη σειρά Vela, η οποία εγγυάται μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία. Τα λιπαντικά Vela είναι επίσης κατάλληλα για κιβώτια ταχυτήτων, δισκόφρενα, υδραυλικούς συμπλέκτες και ολόκληρο το υδραυλικό σύστημα του ελκυστήρα.

Αντιψυκτικό

Η σειρά Murex είναι ιδανική για την προστασία του McCormick σας από τον πάγο, με σημείο βρασμού υψηλότερο από το νερό (έως +109 ° C) και σημείο πήξης έως -40 °, με πρόσθετα κατά της σκουριάς, της οξείδωσης, της διάβρωσης και της αλάτωσης.

Λιπαντικά κιβωτίων ταχυτήτων

Η γραμμή Carina έχει σχεδιαστεί ειδικά για συστήματα μετάδοσης κίνησης, χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και διαφορικά. Δρα κατά της φθοράς, του σκασίματος, της διάβρωσης, του σχισίματος και της κόπωσης. Διαθέσιμα σε διάφορους βαθμούς ιξώδους, τα λιπαντικά Carina ανταποκρίνονται στις διάφορες απαιτήσεις διαφορετικών θερμοκρασιών λειτουργίας.

Λιπαντικά για τα υδραυλικά κυκλώματα φρένων

Το Aza είναι η σειρά που προτείνουμε για κυκλώματα φρένων. Με ειδικά συνθετικά υγρά παρέχει στο κύκλωμα φρένων ανώτερη απόδοση και ασφάλεια.

Μπορείτε να βρείτε γνήσια λιπαντικά στις αντιπροσωπείες της McCormick. Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς!

Η σειρά λιπαντικών McCormick καλύπτει κάθε τμήμα του τρακτέρ σας και κάθε μοντέλο McCormick. Τα γνήσια λιπαντικά, θα σας δώσουν μακροπρόθεσμα ένα τρακτέρ που αποδίδει με τη μέγιστη ισχύ και απόδοση, το οποίο με τη σειρά του θα σας εγγυηθεί την ηρεμία στην εργασία σας.