X4 Stage V

Τα νέα τρακτέρ της σειράς McCormick X4 είναι ιδανικά για μικρές και μεσαίες καλλιέργειες οι οποίες απαιτούν ένα τρακτέρ το οποίο είναι άνετο και είναι ικανό να εκτελέσει όλους τους τύπους των εργασιών.

Διαθέσιμα σε εκδόσεις καμπίνας και πλατφόρμας, τα τρακτέρ της σειράς McCormick X4 είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των αγροτών, οι οποίοι αναζητούν ένα χαμηλού κόστους μηχάνημα για όλες τις εργασίες. Τα τρακτέρ της σειράς McCormick X4 είναι ιδανικά για πλήθος εργασιών, από εργασίες σε οπωρώνες και αμπέλια με φαρδύς διαδρόμους, έως  αρόσεις και φρεζάρισμα σε μονοετής καλλιέργειες. Η ευελιξία των μηχανημάτων της σειράς τα καθιστά ιδανικά για εργασίες χορτοκοπής και χορτονομής  και η  εξαιρετική ορατότητα εξασφαλίζει την ασφαλή και αποδοτική χρήση φορτωτή. Το μικρό τους μέγεθος είναι ιδανικό για τις εργασίες μέσα στον στάβλο, τις εργασίες σε απόκρημνες πλαγιές και για τις οδικές μεταφορές των φορτίων. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν τα τρακτέρ της σειράς Χ4 πραγματικούς πρωταθλητές απόδοσης.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ, ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

2,4 λίτρα / 4 κύλινδροι

ΙΣΧΥΣ

61, 68, 75

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Speed Four με μηχανικό Hi-Lo + Power Four με υδραυλική ρεβέρσα

Τα κύρια χαρακτηριστικά της Σειράς Χ4 περιλαμβάνουν:

  • Κιβώτιο ειδικής κατασκευής
  • Εμπρόσθιος άξονας τετρακίνησης  4WD με μπλοκέ διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης
  • Μεταξόνιο 2110 mm;
  • Ανυψωτικό σύστημα 3 σημείων με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 3000 kg
  • Κατά παραγγελία εμπρόσθιο υδραυλικό και ΡΤΟ
  • Υδραυλικό κύκλωμα με παροχή αντλίας  52 l/min
  • Ένα απλουστευμένο σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων χωρίς την χρήση ουρίας(AdBlue) για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και αυξημένη αξιοπιστία

Καμπίνα Total View Slim, διευκολύνει την εργασία και μειώνει την κούραση

Σχεδιασμένη για να προσφέρει την μέγιστη άνεση στον χειριστή και την ευκολία χρήσης, η καμπίνα Total View Slim, διαθέτει ένα ευρύχωρο περιβάλλον με επίπεδο πάτωμα και αποδοτική ηχομόνωση η οποία μειώνει την κούραση του χειριστή κατά την διάρκεια τις πολύωρης εργασίας στο χωράφι. Το υψηλής ποιότητας φινίρισμα και η συναρμογή, τα εργονομικά κατανεμημένα χειριστήρια και το τιμόνι το οποίο ανακλείνεται με το ταμπλό οργάνων, αυξάνουν επιπρόσθετα την άνεση του χειριστή. Ο έλεγχος του aircondition, το οποίο είναι εγκατεστημένο στην οροφή, εξασφαλίζει το άνετο περιβάλλον εργασίας σε όλες τις εξωτερικές συνθήκες.  Τα φίλτρα της καμπίνας είναι εγκατεστημένα πλευρικά στις κολώνες για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό. Η καμπίνα διαθέτει μεγάλα τζάμια προσφέροντας ανεμπόδιστη ορατότητα για εύκολους ελιγμούς σε στενά σημεία, ενώ η διάφανη ηλιοροφή προσφέρει επιπρόσθετη ορατότητα για τις εργασίες με φορτωτή. Η καμπίνα Total View Slim ικανοποιεί τις προδιαγραφές ασφαλείας. Με ελάχιστο πλάτος μόλις 1820mm , καθιστά το τρακτέρ ιδανικό για εργασία μεταξύ ευρέων σειρών αμπελώνων και οπωρώνων.

Κινητήρας Kohler

Η σειρά Χ4 διαθέτει μιας καινούργιας γενιάς κινητήρες Kohler 4 κυλίνδρων και 16 βαλβίδων, Turbo Intercooler και με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού Common Rail με αυξημένο απόθεμα ροπής, αυξημένη ισχύ και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Η δεξαμενή καυσίμου χωρητικότητας 85 λίτρων επιτρέπει την εργασία όλης μέρας. Το σύστημα μνήμης στροφής του κινητήρα Engine Memo Switch, το οποίο αποθηκεύει τις στροφές του κινητήρα, εγγυάται την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με την απαιτούμενη ισχύ. Η σειρά αποτελείται από 3 μοντέλα : X4.060, X4.070 και Χ4.080 με ισχύς 61,68 και 75 HP αντίστοιχα.

Χ4.060 Χ4.070 Χ4.080
Κατασκευαστής-Σειρά 2120/2165 2120/2165 2120/2165
Μέγιστη Ροπή Nm 285 310 310
Κυβισμός(cm3)/ Αρ.Κυλίνδρων 2482 / 4 2482 / 4 2482 / 4
Χωρητικότητα δεξάμενής καυσίμου Litres 85 85 85