Χρηματοδότηση με δυνατότητα αποπληρωμής έως 7 χρόνια

Αγοράστε σήμερα McCormick και πληρώστε σε 7 χρόνια

Αποκτήστε σήμερα το τρακτέρ των ονείρων σας με όρους που σας συμφέρουν πραγματικά. Εσείς ξέρετε το όνομα McCormick, το πραγματικά κλασικό όνομα στην κατασκευή αγροτικών μηχανημάτων και εργαλείων.

Γνωρίζετε την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, την εταιρία που στέκεται στο πλευρό του Έλληνα αγρότη από το 1922.

Γι’ αυτό άλλωστε η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ εξασφάλισε, ειδικούς όρους ώστε να σας διευκολύνει να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα: Να αγοράσετε τώρα, ένα τρακτέρ McCormick, πιο οικονομικά, πιο εύκολα, πιο απλά.

Δηλαδή: Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ εξασφάλισε για σας, δάνειο για την αγορά του τρακτέρ σας γρήγορα και απλά. Εσείς υπογράφετε τη Σύμβαση Δανείου με την συνεργαζόμενη τράπεζα, σας λέμε το κυμαινόμενο επιτόκιο που ισχύει την ημέρα της υπογραφής και παραλαμβάνετε το μηχάνημα της επιλογής σας.

Γιατί κυμαινόμενο επιτόκιο;

Γιατί είναι πιο φθηνό. Γιατί με την πτώση των επιτοκίων μειώνεται αντίστοιχα και το δικό σας επιτόκιο.

Γιατί σας συμφέρει;

Γιατί τελικά το μηχάνημα, σας έρχεται φθηνότερα. Και αυτό γιατί ο ΦΠΑ υπολογίζεται μόνο στην αξία του μηχανήματος, σαν να το πληρώνατε δηλαδή με μετρητά.

Σε πόσο καιρό μπορείτε να εξοφλήσετε το μηχάνημα σας;

Μπορείτε να το πληρώσετε σε δόσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και 7 χρόνια. Αν στο ενδιάμεσο διάστημα αποφασίσετε ότι θέλετε να το εξοφλήσετε νωρίτερα, μπορείτε να το κάνετε χωρίς καμία επιβάρυνση σας.

Μπορείτε να πάρετε όποιο μηχάνημα θέλετε;

Ασφαλώς Ναι! Οι όροι αυτοί ισχύουν για όλα τα αγροτικά μηχανήματα McCormick από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, είτε είναι δενδροκομικά, είτε μεσαία είτε ακόμη και τα μεγάλα τρακτέρ τηςMcCormick.

Μπορείτε να έχετε τις δόσεις σας σύμφωνα με τα εισοδήματα σας

Και βέβαια!! Οι ετήσιες δόσεις σας μπορούν να καθορισθούν τότε που εσείς θέλετε και που αντιστοιχούν στις παραγωγές σας.

Μπορείτε να υπογράψετε γρήγορα στον τόπο σας;

Μα φυσικά!! Πολύ γρήγορα και απλά όλες οι διαδικασίες γίνονται από εμάς στο κατάστημα του αντιπροσώπου μας στην περιοχή σας.

Μπορείτε να πληρώνετε τη δόση σας σε τράπεζα της περιοχής σας;

Οπωσδήποτε!! Όπως μέχρι σήμερα. Όλες οι δόσεις πληρώνονται σε τράπεζα της περιοχής σας χωρίς ταλαιπωρία και χαμένο χρόνο.

Ωραία!!

Μα αν είναι έτσι, τότε Ναι!! Τα πράγματα γίνονται πιο οικονομικά, πιο εύκολα, πιο απλά.