Η νέα σειρά X6.4 VT-Drive είναι νέα σειρά μεσαίας-υψηλής ισχύος τρακτέρ.

Η McCormick έχει σχεδιάσει και αναπτύξει την νέα σειρά τρακτέρ X6.4 VT-Drive με έναν ξεκάθαρο στόχο: να δημιουργήσει μια σειρά από εξαιρετικά προσαρμόσιμα τρακτέρ μεσαίας ισχύος για την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών των αγροτών. Γεννημένο από την εκτεταμένη εμπειρία των μηχανικών της Argo Tractors, τα τρακτέρ της σειράς Χ6.4 έχουν σχεδιαστεί για να είναι πραγματικά ευέλικτο σε κάθε κατάσταση.

Τα τρακτέρ της σειράς Χ6.4 διαθέτουν το μοντέρνο και επιθετικό στυλ των μοντέλων της τελευταίας γενιάς της McCormick, σχεδιασμός που προσδίδει στα τρακτέρ μία ισχυρή και συμπαγή εμφάνιση. Η  νέα τετρακόλωνη καμπίνα είναι σχεδιασμένη να προσφέρει εξαιρετική ορατότητα και μέγιστη άνεση.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΎΠΟ ΕΔΑΦΟΥΣ.

Η σειρά Χ6.4 αποτελείται  από 3 μοντέλα τα οποία διαθέτουν κιβώτιο ταχυτήτων VT-Drive. Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι εφοδιασμένα με κινητήρες Beta Power οι οποίοι διαθέτουν σύστημα αύξησης ισχύος Power Plus και αποδίδουν  ισχύς από 110 έως 140ΗΡ. Τα τρακτέρ της σειράς Χ6.4 διαθέτουν υδραυλικό σύστημα ανάρτησης 3 σημείων με ηλεκτρονικό έλεγχο και ανυψωτικής ικανότητας 5400kg, 4 ταχύτητες ΡΤΟ και υδραυλικό κύκλωμα κλειστού κέντρου παροχής 110 l/min. Το εμπρόσθιο υδραυλικό και ΡΤΟ προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην σειρά τρακτέρ X6.4, καθιστώντας τα ιδανικά για ευρύ φάσμα αγροτικών εργασιών. Η καμπίνα είναι εφοδιασμένη με μηχανική ανάρτηση, που σε συνδυασμό με τον εμπρόσθιο σπαστό άξονα, εξασφαλίζει την υπέρτατη άνεση του χειριστή είτε στο χωράφι είτε στον δρόμο. Με σχέση βάρους-ισχύος των 37kg/hp, η πανίσχυρη σειρά τρακτέρ Χ6.4 είναι έτοιμη να ξεχωρίσει.

ΚΑΜΠΙΝΑ DELUXE: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Η σειρά Χ6.4 εντυπωσιάζει με τα υψηλά επίπεδα άνεσης της καμπίνας Deluxe. Μεγάλη και με εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της, η καμπίνα προσφέρει στον  χειριστή ένα ευρύχωρο και άνετο περιβάλλον εργασίας.

Η πλήρως ρυθμιζόμενη θέση οδήγησης διαθέτει  κάθισμα με ανάρτηση αέρα,  τηλεσκοπικά ρυθμιζόμενο τιμόνι και ανακλεινόμενο ταμπλό οργάνων. Όλα τα βασικά χειριστήρια είναι ορθολογικά και εργονομικά κατανεμημένα για εύκολο και ασφαλή χειρισμό. Το εσωτερικό φινίρισμα τύπου αυτοκινήτου με επίπεδα θορύβου 79 dB και ένα σύστημα υψηλής απόδοσης κλιματισμού, είναι σχεδιασμένο για να μειώνει την κούραση του χειριστή κατά την διάρκεια των πολυήμερων εργασιών. Η καμπίνα προσφέρεται με μηχανική ανάρτηση ως επιλογή για πρόσθετη άνεση κατά τον χειρισμό.

Η σειρά Χ6.4 διαθέτει ένα τηλεσκοπικά ρυθμιζόμενο τιμόνι που είναι σχεδιασμένο να ανακλείνεται με το ταμπλό οργάνων. Η θέση οδήγησης προσφέρεται σε 2 εκδόσεις: με μηχανική ανάρτηση και υφασμάτινη επένδυση ή με ανάρτηση αέρα και επένδυση Alcantara, ένα εύκολο στο καθάρισμα υλικό το οποίο συνδυάζει την κομψότητα και την αντοχή. Η καμπίνα διαθέτει ανακλεινόμενο «κρυφό» κάθισμα συνοδηγού το οποίο ανακλείνεται για να επιτρέπει  την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στην καμπίνα. Όλα τα χειριστήρια είναι εύκολα αναγνωρίσιμα και επιτρέπουν την εύκολο και γρήγορο χειρισμό και ρύθμιση. Στα μοντέλα VT-Drive, τα πιο πολλά χειριστήρια είναι ενσωματωμένα στο δεξί μπράτσο πολυχειριστηρίου.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

4,5/ 4

ΙΣΧΥΣ

110, 121, 130

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

VT-Drive

Κινητήρες BETAPOWER TIER 4 Final με SCR και DOC

Τα τρακτέρ της σειράς X6.4  είναι εφοδιασμένα με κινητήρες 4.5L, 16-βαλβίδες, 4-κυλίνδρων με turbo και σύστημα ψεκασμού καυσίμου common rail. Οι κινητήρες αυτοί ικανοποιούν την προδιαγραφή καυσαερίων Tier 4 Final με την τεχνολογία της επιλεκτικής κατάλυσης σε συνδυασμό με οξειδωτικό καταλύτη  (Selective Catalytic Reduction SCR + DOC Diesel Oxidation Cathalizer), μία τεχνολογία που μειώνει τις εκπομπές χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του τρακτέρ.

Κιβώτιο ταχυτήτων VT-Drive: μέγιστη άνεση και παραγωγικότητα

Το κιβώτιο ταχυτήτων VT-Drive είναι συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης (CVT) και έχει αναπτυχθεί από την Argo Tractors και προσφέρει 3 εμπρός και 2 όπισθεν ταχύτητες εργασίας. Τα πλανητικά γρανάζια και οι υδραυλικοί συμπλέκτες που συνδυάζονται στο κιβώτιο VT-Drive είναι σχεδιασμένα είτε να μειώνουν είτε να αυξάνουν την ταχύτητα περιστροφής του κιβωρίου. Οι έλεγχοι  του κιβωτίου VT-Drive είναι ενσωματωμένοι στο πολυχειριστήριο που βρίσκεται στο μπράτσο του καθίσματος. Το εργονομικό σύστημα ελέγχου VT Easy Pilot προσφέρει εύκολο και διαισθητικό έλεγχο του κιβωτίου ταχυτήτων επιτρέποντας στον χειριστή να αυξάνει ή να μειώνει την ταχύτητα του τρακτέρ χωρίς να χρησιμοποιεί το γκάζι.  Το σύστημα ελέγχου επιτρέπει στον χειριστή να οδηγεί το τρακτέρ και να ελέγχει τα παρελκόμενα μέσω πλήθος λειτουργιών, όπως το μπουτόν αλλαγής κατεύθυνσης το οποίο επιτρέπει στον χειριστή να αλλάζει κατευθυνση από εμπρός πίσω χωρίς την χρήση του λεβιέ ρεβέρσας που βρίσκεται ενσωματωμένο αριστερά στην κολώνα του τιμονιού, καθιστώντας εύκολο τον χειρισμό στα κεφαλάρια και εύκολες τις εργασίες με φορτωτή.  Το σύστημα ελέγχου επιτρέπει στον χειριστή να ελέγχει την γρήγορη ανύψωση και πτώση του υδραυλικού, τον καθορισμό της ταχύτητας cruise control και τον έλεγχο των εξωτερικών βοηθητικών παροχών. Όλες οι λειτουργίες παρουσιάζονται ξεκάθαρα στο ταμπλό οργάνων και στην οθόνη αφής DSM.

Πανίσχυρο υδραυλικό σύστημα για υψηλή απόδοση

Η σειρά τρακτέρ X6.4 με κιβώτιο ταχυτήτων VT-Drive διαθέτει ένα υδραυλικό κύκλωμα κλειστού κέντρου με παροχή αντλίας 110 l/m.  Το σύστημα διαθέτει αντλία μεταβλητού όγκου η οποία παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα λαδιού στο σύστημα βελτιώνοντας έτσι την λειτουργία του υδραυλικού και εξοικονομώντας την απαίτηση ισχύος. Το υδραυλικό κύκλωμα κλειστού κέντρου είναι διαθέσιμο και στην έκδοση με κιβώτιο Xtrashift. Η αντλία με παροχή  38 l/min τροφοδοτεί το τιμόνι, εξασφαλίζοντας τον ομαλό και λεπτομερή έλεγχο κατά το στρίψιμο, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, με αποτέλεσμα την άνεση του χειριστή και την παραγωγικότητα.

ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

X6.420
VT DRIVE
X6.430
VT DRIVE
X6.440
VT DRIVE
Μεταξόνιο 4WD  MM 2540 2540 2540
Βάρος χωρίς Αντίβαρα Kg 4700 4700 4700